Как да поръчам


ПОРЪЧКА:

Поръчка на продукти може да бъде направена без регистрация в системата.

Уебсайтът приема поръчки 24 часа в денонощието, включително в почивни и в празнични дни.

За да бъде направена поръчка следва да бъде избран продукт. Визуализира се цена и форма на най-малкия размер порция, както и най-ранна дата на доставка, която е съобразена с технологичното време за изработка на продукта. Определени торти от продуктовия каталог (торти с височина над 12см и торти на етажи) е възможно да съдържат Крепежни елементи. Това са вградени междинни плоскости и скрити подпори. Използваните елементи са сертифицирани и разрешени за контакт с храни, съгласно българското законодателство. Наличието на такива елементи в артикули, които ги съдържат, е обозначено веднага след най-ранна дата за доставка.

От падащите менюта: „Количество“, „Порция“, „Крем/Пълнеж“, „Добавка към пълнежа“  и „Вид глазура“ се прави избор  от предварително зададени възможности. След всеки направен избор, изброен по-горе, цената се актуализира автоматично. Желанието за надпис (до 5 думи) и допълнителни уточнения могат да бъдат посочени в полетата, предназначени за тази цел. Отбелязва се и желание за сертификат.

По този начин могат да бъдат избрани произволен брой налични продукти. Така избраните артикули може да прегледате в потребителската си кошница, в която може да влезете през виртуалната снимка на количка, разположена в десния горен ъгъл на страницата. Влизайки в потребителската кошница, може да коригирате броя на избраните стоки или да откажете някоя от тях, избирайки бутон „ПРЕМАХНИ“.

За да завършите поръчката следва да натиснете бутон „ПОРЪЧВАНЕ“, след което да попълните всички задължителни полета. След като се уверите, че сте направили своя избор и сте попълнили всички задължителни полета, натиснете бутона „ПРОДЪЛЖИ“. Финалното потвърждаване на поръчката от клиента е след избор на бутона „ЗАПЛАТИ И ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА“. За всяка успешно изпратена поръчка, клиентът получава потвърждение и информация за своята поръчка на предоставената от него електронна поща.

Моля обърнете внимание, че Вашата поръчка ще очаква потвърдено авансово плащане, след което ще бъде обработена. Потвърждение за плащането ще получите на посочения имейл. Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси!

Поръчката се счита приета от „ЗАХАРО“ ООД едва след предварително й заплащане по посочените по-долу начини. Изпратени, но незаплатени поръчки, се считат неприети и няма да бъдат изпълнявани.